dimarts, 30 de març del 2010

Moment especial...

Aquesta setmana hem tingut una sorpresa... que té relació amb el capítol quart del llibre, "L'afecte" (El apego). Resulta que el dia 17 teniem una excursió a un teatre a Elx i abans d'anar-nos entrem a classe per preparar-los amb una etiqueta que conté les dades de nom, cognom, foto i telèfon per si de cas es perden. Després formem les parelles i organitzem tot, per eixir en preparats en direcció al bus.

Tots els dies... havia un xiquet que plorava, si era dilluns, porquè venia del cap de setmana, si era dijous, perquè ja estava cansat...el cas que era posar-se el babi, i comenzar a riure, però el pare ja es quedava amb el fàstic de deixar el xiquet plorant.

Este día, Miquel (que sempre arriba uns minutets tard...) va entrar sense plorar, i tot content, i vam pensar que era per l'emoció de la 1ª excursió, no obstant, al dia següent no va plorar tampoc i va estar así com una setmana, fins que va recaure u o dos dies i actualment plora algun dia solt. No sabem, qual va ser la raó, pero si que ens vam alegrar molt de veure que entrava tot content i decidit, perquè dona rabia quan entra així i a l'eixida no vol anar-se'n.

Com ja sabem, les pràctiques són al segon quiatrimestre i per tant, no podem veure què es fa al periode d'adaptació o què passa...  jo tinc la sort que porte des dels 12 anys ajudan a guarderies i alguna idea tinc però ni l'edat, ni les necessitats són les mateixes. Al llibre de classe dóna bons truquets, per si vos fa falta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada