divendres, 26 de febrer del 2010

Contextualització del centre

Les meues pràctiques estan fetes a Monòver, al CEIP Mestre Don Ricardo Leal on me van donar a triar entre 3 i 4 anys. Jo, perquè creia que podia aprendre més de la mestra de 3anys i com que el grup era més tranquilet, vaig triar EI3 (Educació Infantil 3 anys), la classe de "Los pirates" de 16 xiquets.

Aquest col·legi té un programa PEBE (Prog. d'Ensenyament Biligüe Enriquit) i per tant, tenen anglés a infantil, però comença en 4 anys. Així que en el meu nivell, tenim un PIL (Programa d'Immersió Lingüística) amb la llengua Valenciana com a vehicular. És d'una línia i per tant, té 9 unitats.
Enguany fa els 25 anys de vigència o d'activitat docent i és any de celebració.

Altra cosa important a comentar, és que està situat a un barri perifèric i això pronuncia el fet de tindre un alumnat provenient de families treballadores i humildes ara actualment en paro moltes d'elles i moltes altres cultures (ruso-equatorians, latins, gitans...). També és precís comentar, que troben families despreocupades que no porten els xiquets a clase, no porten els deures fets i que quan venen, van bruts o...coses així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada