dimecres, 17 de febrer de 2010

Entrant per la porta gran...

Aquest és un blog per apropar a altres companyes la meua experiència a l'escola com a mestra de pràctiques, ja que crec que va ser profitós no només per asolir els coneixements de cada tema aplicats a dades o anècdotes pràctiques sino també per aprende a agafar idees i recursos per a futures activitas a fer.

El títol que li he posat ha sigut aquest perquè, encara que no sóc mestra, ja que em falta la darrera prova per poder dir-lo ben alt "ja sóc mestra", si que faig com a tal, puc experimentar i el que més importa, em nodreix d'aquelles persones que ja porten més temps com a docents i que m'ofereixen idees, recursos... 
Aquest blog va ser una idea d'Aurora i crec que és molt bona perquè vos servirà per aprendre i sinó, com a mínim, per somriure, davant de totes les anècdotes que ens podem trobar a la nostra classe.
 
A banda de tot això, vull donar les gràcies a Isaac F. per haver-me ajudat amb la baralla de la configuració del HTML del blog i per tota la paciència que va tindre davant la meua indecisió.

Espere que vos agrade. Vos convide a viatjar amb mi per aquesta gran experiència...
Benvinguts  =)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada